hoogste-punt-is-bereikt

Nieuwsbericht

Het hoogste punt is bereikt!

‘Eigenlijk gaat het wel z’n gangetje hier! Soms lopen de werkzaamheden niet helemaal volgens planning. Daar had ik het laatst met mijn buren nog over. Iedereen heeft een andere dagindeling. De ene buurvrouw werkt, de ander zit thuis en ik moet rekening houden met mijn hondjes. Maar het is voor de aannemer natuurlijk ook lastig om met iedereen rekening te houden.

De bouwvakkers werken hard en zijn heel vriendelijk. Ze doen hun werk goed en vegen zelfs de stoep schoon aan het einde van de dag. We spreken niet allemaal dezelfde taal, maar samen komen we er wel uit! Afgelopen week zijn de schoorstenen opgehoogd. Dat geeft al een erg mooi beeld. Alles is weer stevig en goed onderhouden. Volgende week beginnen ze met het stralen van de gevel. Ik ben benieuwd wat daar allemaal vanaf komt. Dat vind ik best spannend.

We gaan het zien. Zolang iedereen zijn werk goed blijft doen en het goed gaat met mijn diertjes, ben ik een blij mens. Ik heb er wat ongemak voor over, want ik krijg er een mooi huis voor terug!’