Nieuwsbericht

Er wordt hard gewerkt!

‘Vorige week werden de steigers al opgebouwd, zodat de vakmannen deze week aan de slag konden. Die steigers zijn best handig; een mooi afdakje met dat slechte weer! En er is hard gewerkt. Ze begonnen deze week zelfs een dag eerder dan gepland. Hartstikke fijn, maar het was wel handig geweest als we dat wisten. Uitslapen na de carnaval zat er dus niet in. 😉

De stenen die kapot waren of niet goed meer waren, zijn uitgehakt. Net als de voegen. Ook op het dak hebben ze al van alles gedaan. Er liggen zelfs al ladders op. Het gaat echt als een trein! Morgen beginnen ze binnen met de aansluiting voor de luchtventilatie. Ik ben benieuwd… De werkmannen pakken regelmatig wat uit hun bus, dus ik moet mijn huisdiertjes opsluiten. Ook zal ik wel moeten poetsen binnen. Al die steentjes. Maar ik mag niet mopperen, er wordt namelijk heel hard gewerkt. En het is natuurlijk voor onze veiligheid, die van mijn diertjes en die van de buurt. Dat is het belangrijkst. Wat moet, dat moet!’