Nieuwsbericht

De kop is er af, ze zijn gestart!

‘Gisteren zijn ze bij mij begonnen met het uithakken van het voegwerk. Waar in eerste instantie gezegd werd dat ze afgelopen donderdag zouden starten, zijn ze gisteren pas aan de slag gegaan. Niet heel handig, maar goed. Gelukkig geeft aannemer Jansen Huijbregts aan dat ze wel nog steeds op tijd klaar zijn met het uithakken. Dus het loopt toch nog volgens planning.

En dat uithakken viel ook reuze mee. Ik heb de afdekfolie niet eens gebruikt en binnen komt er gewoon helemaal niets. De deuren en ramen heb ik natuurlijk wel goed dichtgehouden en het ventilatierooster had ik maar even dichtgeplakt met duct-tape. Maar ik mag zeker niet klagen. En de hondjes ook niet. Die deden gewoon hetzelfde als normaal. Ze zijn natuurlijk wel nieuwsgierig, maar het is goed volk dat over de vloer komt! Ook mijn buurvrouw vond het allemaal wel meevallen. Morgen worden blijkbaar de steigers geplaatst. Ik ben toch altijd vroeg mijn bed uit voor de dieren, dus ik zie morgen wel weer wat de dag me brengt!’