Nieuwsbericht

Laatste puntjes op de i

‘Afgelopen week kwamen de bouwvakkers terug voor de spouwmuurisolatie. Dat was bij ons blok niet goed gegaan. Blijkbaar stond de pomp verkeerd. Omdat de raamdorpels er nog niet op zaten, kon ik zelf tussen de muren kijken. Ik zag dat de spouwmuur nog niet vol zat en meldde dat meteen bij de aannemer. Vorige week kwam hun leverancier hiervoor terug. Er gingen wel twee extra pakken isolatie in aan de voorkant, dat is echt veel. Nu zitten de raamdorpelstenen er ook op aan de voorkant. Dat ziet er netjes uit. Bij de voordeur hangt nu ook een nieuw huisnummerplaatje en een buitenlamp. Het zijn echt de laatste puntjes die worden afgemaakt. Het ziet er allemaal heel mooi uit.  

 

Woensdag is de voorinspectie. Dan komen Jansen Huijbregts en Volksbelang samen langs. Het is een check of alles gedaan is en of er niets vergeten is. We bespreken dan ook eventuele schade die tijdens de renovatie is ontstaan. Over een paar weken volgt de eindinspectie. Ik weet nog niet precies wanneer dit is. Dan moet alles echt helemaal af zijn.  

 

Wat staat er nog meer op de planning? De stenen worden nog een keer geïmpregneerd, maar daarvoor is nog geen datum geprikt. Het moet namelijk goed weer zijn, en dat is moeilijk te voorspellen. We zijn er bijna!’