Nieuwsbericht

Het is niet áltijd feest

Ik was zaterdag jarig. Niets is leuker dan je verjaardag vieren in een mooi, schoon huis. Midden in een renovatie is dat toch anders. Ik houd van een opgeruimd huis, maar schoonmaken, poetsen en de was kan ik vaak pas ’s avonds doen. In de ochtend staan de mannen weer vroeg voor de deur, dus het zijn korte nachten. Ik was er even helemaal klaar mee. Gelukkig weet ik waar ik het voor doe.

Ons schuurtje buiten is bijna klaar. Dat verloopt erg soepel en is ook heel mooi geworden! Er ligt nu een groen dak op met kleine plantjes. Het schijnt dat je hier niks aan hoeft te doen. Alleen bij extreme hitte in de zomer moeten we het even sproeien.

Binnen zijn ze nog wel even bezig voor de mechanische ventilatie. Vrijdag hebben ze de gaten geboord en deze week gaan ze de buizen leggen. Ze hebben de gaten wel dichtgestopt voor het weekend, dus ik heb niet teveel last van de tocht gehad. Ik kijk uit naar het moment dat het plafond in het washok en de wc er weer in zit.

Nog 2 weken te gaan!