Nieuwsbericht

Én ook de mechanische ventilatie werkt!

Vorige week zijn ze hier bezig geweest met de mechanische ventilatie in het washok, de wc, badkamer en keuken. Een mechanische ventilatie is een systeem dat vervuilde en vochtige lucht afzuigt. Ik dacht eerst dat het behoorlijk wat herrie zou maken beneden. Maar we horen ‘m helemaal niet! Op de badkamer wel, maar daar moet ‘ie natuurlijk ook behoorlijk wat vochtige lucht afzuigen.

Ook de knoppen op mijn verwarming zijn vervangen. Dit gaat bij iedereen gebeuren die ook een nieuwe cv-ketel krijgt. Als ik wist dat die knoppen vervangen zouden worden, dan had ik de bank even verzet voor die jongens. Dat werkt net wat fijner.

We wachten nu nog op de betimmering van de plafonds. Die in het washok en de wc zijn nog niet dichtgetimmerd. Als die dicht zijn kan ik mijn spullen ook weer kwijt in het washok en zijn we weer een stukje dichter bij het einde!