Nieuwsbericht

Vele telefoontjes verder…

Niet alles gaat in 1x goed. Zo zijn ze vorige week druk bezig geweest met de dakrenovatie. Vorig weekend bleek namelijk dat het niet goed was afgetimmerd. Na een flinke regenbui betekende dat maar 1 ding: lekkage! Bij mij viel het gelukkig mee, maar bij mijn buurvrouw was het net een zwembad op zolder. We hebben toen meteen contact opgenomen met Volksbelang en de aannemer. Gelukkig kwamen ze zo snel mogelijk langs. Het gat werd meteen gedicht en de schade werd binnen een paar dagen hersteld.

Ook hadden ze de dakkapel aan de binnenkant afgemaakt. Heel eerlijk vond ik het er niet zo netjes uitzien, dus heb ik ze meteen weer gebeld om het na te vragen. Fijn dat ik de aannemer altijd kan bellen met vragen of twijfels. Ze hebben me goed uitgelegd wat de bedoeling is en hoe het opgeleverd wordt.

Goed werk heeft tijd nodig. Ik heb liever dat ze wat langer blijven, dan dat het te snel en slordig wordt opgeleverd. Na de vele gesprekken met Volksbelang en de aannemer lijkt nu alles weer op zijn plek te vallen.