Nieuwsbericht

De website is live!

De Leonardusbuurt is al veel langer in beweging, maar de website is nu ook klaar. Benieuwd hoe wij samen op weg gaan naar een betere buurt? Je leest het op onze nieuwe site. Neem een kijkje en deel de link vooral ook met je buren!

Samen gaan we op weg naar een betere buurt. Maar wie is ‘we’? Wat gaat er precies gebeuren? En waarom doen we dit? Al dit soort belangrijke informatie voor bewoners hebben we op een rijtje gezet op https://leonardusinbeweging.nl/. En wil je weten wanneer en waar we aan de slag gaan met het verbeteren van woningen? Ook dan ben je op deze website aan het juiste adres. Je vindt er de kaart en planning van alle deelfases. Dit is ook de plek waar je op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Voor en door jou

De website is voor en door jou. We willen dan ook alle bewoners die hebben meegewerkt hartelijk bedanken. Benieuwd met wie wij gesproken hebben? Bekijk de site en spot jouw buren.

Laat jouw ideeën horen

Heb je na een bezoekje aan de website nog vragen? Of heb je juist een goed idee? Neem dan vooral contact met ons op. En met ons bedoelen we het hele team. Van Buurthuis ’t Huukske tot woningcorporatie Volksbelang. Laten we samen een plan maken voor onze buurt!